WisePi maakt van uw narrowcastingproject een succes! WisePi is marktleider in het leveren van narrowcasting oplossingen waarbij de wens van de klant centraal staat. Wij zijn gemotiveerde professionals die iedere klant een persoonlijke ervaring geven.

Wilt u uw boodschap binnen of buiten uw pand aan uw bezoekers verspreiden? WisePi adviseert u graag over de mogelijkheden. Wij nemen het gehele traject uit handen. Voor zowel advies, installatie, implementatie en onderhoud bent u bij WisePi aan het juiste adres.

Advies

Wat wil ik met narrowcasting bereiken? En hoe kan ik dit het beste inzetten? Welk type scherm moet ik kiezen? Op al deze vragen (en meer) geven wij u graag een antwoord. Dankzij onze jarenlange expertise op dit gebied kunnen wij u het beste advies geven. Graag komen we bij u op locatie vrijblijvend langs voor een goed gesprek en een uitleg van de mogelijkheden van WisePi.

WisePi Dongle

Om presentaties op uw schermen te kunnen tonen, maken wij gebruik van de WisePi Dongle. Dit is een krachtige mini-pc die eenvoudig kan worden gekoppeld aan uw schermen. Door de kleine form-factor van de dongle is het mogelijk deze direct achter het scherm de plaatsen. Hierdoor hoeven er geen draden te worden doorgetrokken, of een plek te worden gevonden in de nabijheid van het scherm voor een grote computer.

Doordat de dongle standaard via een Wi-Fi verbinding op uw netwerk wordt aangesloten, is installatie een fluitje van een cent. Desgewenst is ook een bedrade netwerkverbinding mogelijk.

Beschikt uw locatie reeds over een scherm? Geen probleem! De WisePi Dongle kan ook op bestaande schermen worden aangesloten. Het is dus niet nodig opnieuw te investeren in hardware.

Licenties

WisePi werkt met een licentiestructuur. Voor een vast bedrag per maand hoeft u nergens meer naar om te kijken. Voor 25 euro per maand per scherm krijgt u toegang tot de WisePi CMS software, waarmee u waar ook ter wereld de content op uw schermen kan beheren. Uiteraard staan wij klaar om u hierbij te ondersteunen. En mocht er wat mis gaan, dan kunnen wij van afstand te hulp komen. Zo zorgt WisePi ervoor dat uw presentatie altijd zichtbaar is en u tevreden bent.

Heeft u interesse in grotere aantallen schermen/locaties? Dan maken wij uiteraard graag een prijsafspraak met u.

Installatie

U kunt ervoor kiezen de installatie van zowel schermen als de WisePi Dongle zelf te regelen. Echter kunnen wij ons voorstellen dat u niet in de gelegenheid bent om zelf een boormachine on schroevendraaier ter hand te nemen. Onze professionele monteur kan dit werk voor u tegen geringe kosten uit handen nemen. Het maakt niet uit hoe het scherm moeten worden geplaatst, ons is geen vraag te gek. Wij gaan pas weg zodra alles keurig netjes werkt!

Maatwerk

Wij kunnen ons goed voorstellen dat het aanpassen/verversen van de content van uw presentaties, niet tot uw dagelijkse werkzaamheden kan horen. Daarom kan het handig zijn om content uit bestaande bronnen op de schermen te tonen. Denk hierbij aan een koppeling met een bestaand agendasysteem of de nieuwsberichten van uw website. Deze worden automatisch getoond op de schermen middels een maatwerk koppeling met ons systeem en zorgen ervoor dat de presentaties op uw schermen altijd up-to-date is!